Ga naar de inhoud

Aankoop abonnementen SEIZOEN 2022

Gaaf dat je (weer) onderdeel wilt zijn van een nieuw seizoen.

Nieuw dit seizoen is onze samenwerking met de versfabriek voor Zwammen. Bekijk onderstaand ons aanbod voor een Zwambonnement!

Seizoen 2022 in aantallen

soorten groentes
1 +

De eerste raapstelen tot de winterse boerenkool.

soorten Kruiden
1 +

Van peterselie tot de citroen-klaver.

soorten Snijbloemen
1 +

Eetbaar maar ook mooi  in de vaas!

soorten Klein-fruit
1

Voor een frisse snack op de tuin!

Nieuw, Zwammen van de Versfabriek

Vanaf 2022 is het mogelijk om 1x of 2x per maand een zak prachtige zwammen mee te nemen vanaf de tuin wanneer je ook komt plukken. Je kunt je Zwambonnement direct afsluiten bij aankoop van je Gelukkige Groentes abonnement op deze pagina. Het Zwambonnement omvat het volgende. 

Pakket 1x per maand:  250 gram zwammen, waarvan 4x oesterzwammen, 2x shiitake en 2x koningszwammen.

Pakket 2 x per maand: 250 gram zwammen, waarvan 8x oesterzwammen, 6x shiitake en 2x koningszwammen.

De pakketten kunnen vanaf vrijdagmiddag 14:00 worden opgehaald op de tuin, wij zullen ervoor zorgen dat deze gedurende het weekend goed bewaard blijven. In de zomer zullen de zwammen in een koelbox bewaard worden. De communicatie over de levering van zwammen nemen wij uiteraard op ons.

Wil je weten waar je Zwammen vandaan komen en hoe deze gekweekt worden dan ben je welkom voor een rondleiding bij de Versfabriek op zaterdag 16 april van 11:00 – 13:00. Ruud vraagt hier een vergoeding van 5 euro per deelnemer voor. Geef je op voor de rondleiding door een bericht te sturen naam sam@gelukkigegroentes.nl. 

Meer informatie over de Versfabriek lees je hier.

Bestel hier je pluktuin abonnement

Lid worden van de tuin betekent deelnemen aan gemeenschapslandbouw en onderdeel worden van een gemeenschap van plukkers. Om ervoor te zorgen dat voor iedereen duidelijk is wat dit betekent hebben we een aantal oogstafspraken opgesteld, deze vindt je hier. Meer informatie over gemeenschapslandbouw vindt je hier. 

Voor het kopen van de pluk abonnementen moet je er bijvoorbeeld rekening mee houden dat we er op vertrouwen dat voor iedereen binnen het huishouden een aandeel wordt aangeschaft. Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn neem dan contact met ons op. Wil je liever in maandelijkse termijnen betalen dan kan dat hier

Gelukkige Groentes pluk abonnementen 2023

Berekenen aantal abonnementen
Deelname aan Gelukkige Groentes gaat per huishouden, iedereen binnen het huishouden doet dus mee. Op basis van de volgende afspraken kun je berekenen hoeveel pluk abonnementen je nodig hebt:

  • Per volwassen persoon (vanaf 16 jaar) reken je een heel pluk abonnement
  • Van 11 t/m 15 jaar reken je een half pluk abonnement
  • Van 6 t/m 10 reken je een kwart pluk abonnement
  • Van 0 t/m 5 reken je het gratis pluk abonnement
335.00 Incl. BTW
167.50 Incl. BTW
83.75 Incl. BTW
0 euro Incl. BTW
34.90 Incl. BTW
65.60 Incl. BTW

Deelname aan Gelukkige Groentes gaat per huishouden, iedereen binnen het huishouden doet dus mee. Op basis van de volgende afspraken kun je berekenen hoeveel oogst abonnementen je nodig hebt:

  • Per volwassen persoon (vanaf 16 jaar) reken je een heel pluk abonnement
  • Van 11 t/m 15 jaar reken je een half pluk abonnement
  • Van 6 t/m 10 reken je een kwart pluk abonnement
  • Van 0 t/m 5 reken je het gratis pluk abonnement

Wat Gelukkige Plukkers zeggen

De Versfabriek

Versfabriek is een kleinschalige, circulaire kwekerij van paddenstoelen gevestigd nabij het centrum van Nijmegen. We telen grijze oesterzwammen die groeien op substraat dat gemaakt is van lokaal koffiedik. Dat is een bijzondere manier van telen! 

We hebben ook shiitake en koningszwammen in ons aanbod. Deze soorten groeien op speciale biologische substraten gemaakt van zaagsel afkomstig uit houtzagerijen. Al onze paddestoelen zijn vers en worden na oogst zo snel mogelijk afgeleverd.   

Vragen of in contact komen?

Laat een berichtje achter en dan reageren we zo snel mogelijk
[smbtoolbar]