Ga naar de inhoud

Plantjesmarkt & moestuinpakket

Zelf ook gelukkige groentes kweken? Vul je eigen moestuin met ons moestuin start pakket of kom langs tijdens onze plantjesmarkt! Al het plantgoed is 100% biologisch en kom je ophalen bij ons op de pluktuin in Ooij.

Plantjesmarkt zaterdag 25 mei

Na het succes van onze eerste plantjesmarkt organiseren we op zaterdag 25 Mei van half 10 tot 2 uur de tweede!

Op zaterdag 25 mei ben je welkom voor de aanschaf van je eigen plantgoed voor in de moestuin, een kopje koffie of thee, moestuin advies en/of een rondleiding op onze pluktuin.

Tijdens de plantjesmarkt verkopen we meer dan 30 verschillende soorten groenten & kruiden, in de vorm van klein plantgoed maar ook al ver opgekweekte tomaten, aubergines, pepers en andere vruchtgewassen. Alles biologisch!

Bestel je een vooraf samengesteld moestuinpakket bij ons via de website dan kun je deze gedurende de plantjesmarkt ophalen. Het vooraf bestellen van de moestuinpakketten is goedkoper dan deze of iets soortgelijks samenstellen gedurende de plantjesmarkt.

Graag tot 25 mei!

32E31020-7975-421F-B57D-9428529D7F63

Moestuin advies

Stel je vragen over de uitdagingen welke je je zelf ondervindt in je moestuin. Meer weten over hoe we werken dan is de rondleiding iets voor jou!

30+ soorten

Meer dan 30 soorten plant- & pootgoed met kruiden en groenten welke geschikt zijn voor het planten in maart/april.

moestuin-nijmegen-drone

Rondleidingen

Om het uur verzorgen we rondleidingen over onze pluktuin! 

Moestuinpakketten bestellen

Hoe werkt het?

Moestuinpakket

Op basis van onze kennis hebben we een moestuinpakket samengesteld voor 3,5 m2 aan moestuinoppervlak. Dit is een divers pakket met altijd een combinatie van verschillende soorten gewassen. De inhoud is uiteraard wel afhankelijk van het seizoen!

Seizoenspakket

We willen dit jaar in ieder geval 3x een pakket aanbieden. De inhoud verschilt per seizoen zodat de groentes die je plant optimaal groeien op dat moment van het jaar. In de zomer zullen hebben we naast een seizoenspakket van 3,5m2 ook een vruchtgewassen pakket met tomaat, komkommer, aubergine en paprika aanbieden.

Bestellen

Omdat onze bestellingen op maat worden opgekweekt en we volle kratten moeten bestellen hanteren we voorraden. Dit zorgt ervoor dat we efficiënt en op maat kunnen inkopen. Is een pakket niet meer op voorraad? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitplanten!

De plantjes worden vrijwel allemaal geleverd in perspotjes. Enige uitzondering is het vruchtgewassen pakket. Perspotjes zijn niets meer dan bij elkaar gedrukte aarde. Geen gedoe met plastic bakjes dus. Zorg er wel voor dat je het plantgoed altijd goed nat maakt voordat je het uitplant! Meer weten over succesvolle oogsten en moestuinieren? Check onze cursussen & workshops.