Moestuin startpakket

Zelf ook gelukkige groentes kweken? Vul je eigen moestuin met onze moestuin start pakketten. Al het plantgoed is 100% biologisch en kun je ophalen bij ons op de tuin.

Moestuinpakketten bestellen

Hoe werkt het?

Moestuinpakket

Op basis van onze kennis hebben we een moestuinpakket samengesteld voor 3,5 m2 aan moestuinoppervlak. Dit is een divers pakket met altijd een combinatie van verschillende soorten gewassen. De inhoud is uiteraard wel afhankelijk van het seizoen!

Seizoenspakket

We willen dit jaar in ieder geval 3x een pakket aanbieden. De inhoud verschilt per seizoen zodat de groentes die je plant optimaal groeien op dat moment van het jaar. In de zomer zullen hebben we naast een seizoenspakket van 3,5m2 ook een vruchtgewassen pakket met tomaat, komkommer, aubergine en courgette aanbieden.

Bestellen

Omdat onze bestellingen op maat worden opgekweekt en we volle kratten moeten bestellen hanteren we voorraden. Dit zorgt ervoor dat we efficiënt en op maat kunnen inkopen. Is een pakket niet meer op voorraad? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitplanten!

De plantjes worden vrijwel allemaal geleverd in perspotjes. Enige uitzondering is het vruchtgewassen pakket. Perspotjes zijn niets meer dan bij elkaar gedrukte aarde. Geen gedoe met plastic bakjes dus. Zorg er wel voor dat je het plantgoed altijd goed nat maakt voordat je het uitplant! Meer weten over succesvolle oogsten en moestuinieren? Check onze cursussen & workshops.