Snijbonensalade

Ingrediënten:

250 gram snijbonen
1 st rode ui
2 eieren
2 paprika’s
Feta kaas
3 eetl olijf olie
1 eetl witte wijn azijn
Peper en zout

Bereiding:

Kook de eieren tot ze mooi hard gekookt zijn en spoel ze koud.
Snijd de uiteindes weg van de snijbonen en snijd ze schuin weg( ongeveer 3cm lang). Breng een bodem water aan de kook met een beetje zout en kook de bonen gaar in ongeveer 6 min, spoel de bonen af met koud water als ze gaar zijn.
Maak ondertussen een vinaigrette van de olijfolie, witte wijn azijn en zout en peper.
Snijd de ui in mooie fijne ringen.
Pel de gekookte eieren en snijd ze in parten.
Kruimel de feta in mooie stukken.
Meng alles met de snijbonen en de vinaigrette en breng op smaak met zout en peper naar smaak.

Eet smakelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *