Ga naar de inhoud

Proef-abonnement verlengen

Fijn dat het proef-abonnement is bevallen en je wilt verlengen. Op deze pagina kan je de bestelling plaatsen om je abonnement(en) te verlengen.

Voorwaarden deelname

Oogstafspraken

Lid worden van de tuin betekent deelnemen aan gemeenschapslandbouw en onderdeel worden van een gemeenschap van plukkers. Om ervoor te zorgen dat voor iedereen duidelijk is wat dit betekent hebben we een aantal oogstafspraken opgesteld, deze vind je hier.

Voor het kopen van de pluk abonnementen moet je er bijvoorbeeld rekening mee houden dat we er op vertrouwen dat voor iedereen binnen het huishouden een aandeel wordt aangeschaft. Mochten er vragen en of onduidelijkheden zijn neem dan contact met ons op.

Optioneel: Zwammen van de Versfabriek

Vanaf 2022 is het mogelijk een zak prachtige zwammen mee te nemen vanaf de tuin wanneer je ook komt plukken. Je kunt je Zwambonnement direct afsluiten bij aankoop van je Gelukkige Groentes abonnement op deze pagina.

  • Proef zwambonnement: 2x 250 gram zwammen, afwisselend bevat deze: oesterzwammen, shiitake en koningszwammen.

De pakketten kunnen vanaf vrijdagmiddag 14:00 worden opgehaald op de tuin, wij zullen ervoor zorgen dat deze gedurende het weekend goed bewaard blijven. In de zomer zullen de zwammen in een koelbox bewaard worden. De communicatie over de levering van zwammen nemen wij uiteraard op ons.

Meer informatie over de Versfabriek lees je hier.

Verleng hier je plukabonnement

De waarde van deelname

“74,4% gaf aan zich gezonder te voelen door deel te nemen aan de pluktuin”

Bekijk onze volledige infographic opgesteld door studenten van de Radboud Universiteit over de impact van deelname op gezondheid, gemeenschappen & milieu. 

Wat Gelukkige Plukkers zeggen

De Versfabriek

Versfabriek is een kleinschalige, circulaire kwekerij van paddenstoelen gevestigd nabij het centrum van Nijmegen. We telen grijze oesterzwammen die groeien op substraat dat gemaakt is van lokaal koffiedik. Dat is een bijzondere manier van telen! 

We hebben ook shiitake en koningszwammen in ons aanbod. Deze soorten groeien op speciale biologische substraten gemaakt van zaagsel afkomstig uit houtzagerijen. Al onze paddenstoelen zijn vers en worden na oogst zo snel mogelijk afgeleverd.   

Versfabriek_oesterzwammen_2018_7

Enthousiast geworden?

Lees de oogstafspraken & schaf je proef-abonnement aan via deze pagina.