Pesto van mosterdblad

Ingrediënten:

30 gram verse Mosterdblad
30 gram Zonnebloempitten
1 teentje Knoflook
50 gram Parmezaan of edel gistvlokken
6 eetlepels Olijf olie
Zwarte peper naar smaak

Bereiding:

Rooster de zonnebloempitten in een pan zonder olie, laat de pitten afkoelen op een bordje.
Als de pitten afgekoeld zijn doe de pitten, knoflook, Parmezaan of edel gistvlokken en de mosterdblad in een keukenmachine en maal tot een groene massa.
Voeg de olijf olie beetje bij beetje toe tot het een mooie egale massa is geworden.
Voeg naar smaak wat zwarte peper toe, zout is niet nodig de zout in de Parmezaan is meestal voldoende om de pesto op smaak te maken.
De pesto is klaar, eet de pesto met een lekkere tosti gemaakt met Kimchi!

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *