Palmkool curry

Ingrediënten:

1 eetl gele curry pasta (houd je van pittig kan je altijd meer doen)
400 gram palmkool
400 ml kokosmelk
250 gram shiitake
1 tomaat
1 rode paprika
2 tenen knoflook
1 sjalot

Bereiding:

Snijd de palmkool super fijn met een scherp mes en was de kool in koud water.
Snipper de sjalot en snij de knoflook in mega dunne plakjes.
Doe de sjalot en knoflook in een bakpan met ruim olijf olie en fruit het aan.
Doe de gele curry pasta bij de sjalot en knoflook en bak die lekker aan.
Snijd ondertussen de tomaat, paprika en de shiitake in kleine blokjes en voeg deze toe bij de curry mengsel samen met de palmkool.
Blus het af met een kokosmelk en laat het inkoken tot een mooie dikte.
Proef de curry af en voeg eventueel zout en peper toe.
Serveer de curry met wat pandanrijst.

Eet smakelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *