Ingrediënten:
4 of 5 meiknollen (afhankelijk van de grote)
2 plakken zuurdesembrood
Geitenkaas (zorg dat de geitenkaas op kamer temperatuur is zodat de kaas smeerbaar is)
Stuk of 10 hazelnoten
1 eetlepelhoning
Zout en peper
Eventueel mosterdblad
Bereiding:
Maak de meiknollen schoon en snijd de knolletjes in vieren, bak de meiknolletjes met een beetje olijf olie in een bakpan gaar en maak de knolletjes op smaak met een beetje zout en peper.
Rooster de hazelnoten in een pan zonder olie tot ze mooi bruin zijn
Gebruik de zelfde bakpan waar de meiknollen in gebakken zijn en doe er weer een beetje olijf olie in, bak de 2 plakken zuurdesembrood aan beide kanten mooi goudbruin.
Smeer de gebakken zuurdesem in met de geitenkaas, leg op de geitenkaas de meiknollen en de hazelnoten.
Doe met een lepel de honing over de meiknollen en garneer eventueel af met wat mosterdblad.
Eet smakelijk.