Pop up restaurant in de pluktuin

Datum evenement

9 september, 2023

Tijd evenement

19:00

Locatie evenement

Pluktuin Gelukkige Groentes Malden Hatertseweg (tegenover) 36 Malden

Evenement verlopen

Evenement details

  • 9 september, 2023 19:00   -   22:00
voeg toe aan je agenda

Op een mooie zomerse zaterdag avond dineren op een prachtige locatie waar voedsel voor de omgeving op natuur inclusieve wijze wordt geproduceerd?

Op 9 september organiseren we een pop up restaurant op onze pluktuin in Malden. In een mooie tent gaan we samen genieten van al het moois dat de pluktuin op dat moment produceert. Laat je verrassen door de koks van op Vuur & Vlam welke een heerlijk drie gangen menu op tafel zullen zetten. 

Hans runt al jaren zijn bedrijf op vuur en vlam waarmee hij kookt voor kleine en grote groepen, Hans is een groot fan van fermentatie en runt de buitenkeuken met zijn team van koks.

De stadsboeren van Gelukkige Groentes zullen uiteraard aanwezig zijn met een toelichting op de locatie en onderneming. Logischerwijs komen alle groenten & kruiden vers uit de Gelukkige Groentes pluktuin.

Samen aan een lange tafel op de pluktuin, maken we contact met elkaar de bodem en ons eten.

Het volledige menu zal vegetarisch zijn en inclusief drank. Na bestelling van je tickets zullen we je een week van tevoren informeren over praktische zaken, voor vragen en/of opmerkingen mail naar sam@gelukkigegroentes.nl. 

Let op: kom je met de auto dan zullen we parkeer instructies meesturen. Parkeer gelegenheid bij de pluktuin zelf is beperkt maar openbaar beschikbaar op 10 minuten loopafstand. Wij zullen je vanaf de parkeerplaats opvangen en meelopen richting de pluktuin.

Deel deze workshop